Kako funkcionira?

Polovniautomobilioglasi.com je nov sajt sa oglasima sa više od 100.000 objavljenih vozila u ovom trenutku.

Naši se oglasi svakodnevno ažuriraju i pristižu od strane preprodavatelja kojih ima više od 2.500, pažljivo odabranih, a sa sjedištem u talijanskom teritoriju. Ovi trgovci rade sa oko 50% raspoloživih italijanskih proizvoda, uglavnom rabovanih i novoregistriranih vozila.

Trenutna talijanski ekonomska situacija nailazi na pad potražnje od strane domaćih potrošača, što je rezultiralo značajnim smanjenjem vrijednosti vozila.

To čini da polovna talijanska vozila postanu još privlačnija kupcima izvan zemlje, naročito u Hrvatskoj.

 

Da li si privatni kupac?

Traži željeno vozilo

Možeš tražiti željeno vozilo koristeći jednu od mnogobrojnih funkcija pretrage.

Zatraži informacije o vozilu i vodi pregovore

Možeš kontaktirati direktno talijanskog prodavatelja, besplatno i bez ikakve obaveze, koristeći obrazac zahtjeva koji se nalazi u opisu detalja vozila.
Ako se odlučiš za kupnju, ovaj način će ti dati veće uštede, ali ćes morati organizirati zajedno sa talijanskim prodavateljom uvoz vozila u Hrvatsku.
Talijanski prodavatelj će ti pružiti najbolje rješenje za osiguranje da bi ti jamčio mir tijekom kupnje i naknadne uporabe vozila.

Ili

Možeš zatražiti ponudu za posrijedništvo, besplatno i bez obaveze, jednog lokalnog profesionalca koji već radi uvoz-izvoz vozila sa Italijom. To će ti omogućiti da imaš lokalnog posrijednika na hrvatskom jeziku koji može pratiti čitav proces posrijedovanja, potpuno bezbedno, kao i pregovaranje i uvoz tvog novog vozila.

Zaključi posao

Vozi svoj nov auto sa sigurnošću da si napravio odličan posao!

 

Da li si prodavatelj sa boravištem u Hrvatskoj?

Polovniautomobilioglasi.com ti nudi mogućnost da kontaktiraš lokalne privatne kupce koji su zainteresirani kupiti svoj sljedeći auto u Italiji.

Polovniautomobilioglasi.com odabira najbolje hrvatske uvoznike da bi garantirao kupcu dobru uslugu i što manje troškova.

Polovniautomobilioglasi.com ti omogućuje pristup raspoloživim vozilima preko područja zaštićenog lozinkom da bi mogao pogledati cijenu rezerviranu za preprodavatelje.

Kao preprodavatelj možeš se učlaniti na sajt Polovniautomobilioglasi.com da bi mogao odmah koristiti ove usluge bez ikakve nadoknade.

 

 

Tko smo?

Polovniautomobilioglasi.com je inicijativa tvrtke GestionaleAuto.com Srl, softverske kuće koja je lider u Italiji u domenu multiposting classified advertising-a još od 2004, koja se fokusirala na razvoj inovacionih informatičkih rešenja, multiplatforme i multikanala koji se tiču oglasa on line, osobito u automobilskoj industriji.

Cilj sajta Polovniautomobilioglasi.com je realiziranje jednog jednostavnog sajta, efikasnog i sigurnog, koji će omogućiti italijanskim preprodavateljima da objave on line svoje značajne vozne parkove polovnih vozila ( na tisuće izabranih rabovanih auta svih marki) i promoviraju izravno na hrvatskom tržištu.

 

GestionaleAuto.com s.r.l.
Sijediste tvrtke: Viale Asiago 113 – 36061 Bassano del Grappa (VI) Italia
Broj PDV-a: 05526340962
Dionički kapital: 300.000 EUR